Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort liten vers, började precis skriva.


Aldrig igen

Ensamhetens dystra mörker
Sveper mig kall över nattens månljus
En röst så ärrad så svag
Skriker ut efter dig
Aldrig igen ses vi mer
Aldrig igen hörs vi mer
Aldrig igen... Aldrig igen




Övriga genrer av Torulfs
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-29 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torulfs