Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stranden

På stranden jag sitter och njuter.
Med den vita sanden mellan tårna och havsbrisen som smeker över solbränd kropp.
Lyssnandes till dom sakta små vågorna och vinden som gungar löven till ro.
Jag njuter över denna solnedgång som färgar himlen och havet rött.
Tacksam för varje nedgång och varje uppgång jag får vara här
Med lugnet och friden.
Jag sluter mina ögon för att ta in allt det jag upplever i nuet.
Jag öppnar mina ögon och ser en värld jag ej känner till
Världen känns så hård och kall.
Med min blick jag ser denna värld i brand,
En värld full av hat och tårar,
En värld där dom bara sårar.
Rädslan för att visa vad man tänker och känner.
Jag sluter mina ögon för att komma tillbaka till fridens hamn
Jag sluter mina ögon och njuter av fantasins land.




Fri vers av Torulfs
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-17 20:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin text
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Torulfs