Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har du fått hjälp?

Men för helv..
Så här ligger det till att du älskar henne
Hon älskar mig
Och jag vill fan inte ha med henne att göra

Du lever för henne
Hon lever på dig
Och jag är dödsled som stegar mot resten utav världen

Hon låtsas törsta
Du svälter på riktigt
Och jag blir allergisk

Hon är den värsta sortens fittsmälla
Du tror dig vara ynklig
Och jag blir i bästa fall pissfull

Jag vet att hon är vacker, eller snygg iallafall
Men lat, dum i huvet och elakt förälskad
i allt hon låtsades vara innan dig
Visst, hon kan sjunga
Men vem fan orkar lyssna på henne
När din brustna självkänsla skär igenom

Be henne dra åt helvete bara
Hon och alla hennes små söta ideer
För det var väl dom du såg dig själv i?
Hur många förverkligade du
och hur många har hon rasserat?

Alla.

Hon är en spånig looser
Du är ett trassligt vrak
Och jag är i bästa fall ett långfinger
som du inte ens orkar lyfta.

Livet är kort osv
Men bra mycket mer värt än det här
Vänd om och gå så möts vi
i värsta fall på andra sidan jorden.






Övriga genrer av Efter10
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-29 21:35



Bookmark and Share


  danne //
The Taming of the Shrew
The interesting touch is the hostility of the female gender, he wanted Shakespeare to fill up the emptiness that
arouse man and female ... that passion explosive and steaming up to the air..
Well its a short adventure "life its self"
so struggle and fight is just what we do ..Till thee end the bitter end..
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Efter10