Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha sinne för det onödiga är att ha en biljett till paradiset. Frank Heller


Den onödiga

Jag känner mig onödig
det är en skön känsla
inga krav

Onödigheten är ett tillstånd
som inte söker något
den bara finns

Ni stackars nyttiga människor
vet inte vad ni går mista om
i er strävan efter karriär och lycka

Jag njuter av min onödiga tillvaro
den ger vila
rum för tankar.






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-01 09:01



Bookmark and Share


  Roger VIP
Jag bara älskar det här!!
2019-08-01

  Öknens Ros VIP
Att känna sig onödig ger tid att skriva poesi.
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP