Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©


Poesi med Vingar

Tro inte att min penna är mitt svärd

Jag ingår inte i krig.

Det är mina ord med eller under vingar

som ger mig frihet, harmoni och lugn

Jag tar upp dem ovan molnen

Släpper och låter gå

Att älska är det lätta

Att falla är det svåra




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-02 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP