Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetet


Helvetet är måhända
inget som man kommer
till efter döden.
Helvetet är hur som
helst här på Jorden. 
Alla känner av det.
Ingen kommer undan.
Vill du känna frid
så får du resa till
ett annat solsystem.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-05 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP