Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är aldrig långt borta


De onda änglarna flyr
inför vår nakna öppna kärlek.
Det gör dem så förbannade
att våra krucifix välter.
Så länge vårt ljus flödar
är vi på den säkra sidan,
när Gud sjunger i rummet.
Men djävulen njuter
av att plåga oss och
märka vår rädsla, och
han är expert på att
manipulera och
förvränga våra tankar,
för han är en bedragare.
Men Gud är aldrig 
långt borta.
Han skyndar alltid
till vår undsättning,
för Han älskar oss.



 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2019-08-07 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
> nakna

"Christianity gave Eros poison to drink, he did not die of it but degenerated into vice." - Friedrich Wilhelm Nietzsche
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP