Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De vill bo någon annanstans

 

Nästan hela latin Amerika t o m de rika
Vill flytta sig och leva i USA
Håll koll på nyheterna och se med sanningens ögon!

Nästan hela Afrika, Asien, mellan Asien
Vill flytta och bosätta sig i Europa
Kolla nyheterna och se den olagliga flödet till Europa

Med andra ord!
Hela världen vill bosätt sig endast i två ställe på jorden
USA och Europa

Med andra ord!
Drygt fem miljarder människor extra till USA; EUROPAS yta
VARFÖR???

Hur mycket klara USA; EUROPA att ta emot?
Hur mycket kvadrat meter får man att bo i ?
Kommer maten i USA; EUROPA att räcka till alla?

De fattiga är ej nöjda där de bor och vill bli rika
De rika också ej nöjda där de bor och bli ännu mera rikare
Politikerna är ej heller nöjda där de styr




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2019-08-08 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP