Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min svarta dag i livet

 

Idag!
Som idag den nionde Augusti
År 1981

Är mitt livs värste dag
Är min existens svarta dag
Där dog människan inom mig

Klokan tre- fyra på morgonen
Kriget mellan Iran och Irak
Helvetet på jorden

Blev jag tillfångetagen
I tio år utsattes jag för tvång islamisering
I tio hemska år av masstortyr på olika sätt

Av Iran!
Av sharialagen
Av den svarta hatet

I Allahs namn!
I koranens budskap
I sharialagens krav

Orena blev vi tillkallat icke muslimer
Hedningar ropade de på oss
Måste konvertera till islam eller dö

Separata vattenkran/ bad och toaletter etc
Separata sovrum
Separata promenad området

Tvång!
Tvång!
Tvång!

Fem timmer om dagen islamiska lektioner
Att läsa koranen
Att sitta och lyssna på mullorna när de predikar

Visste du!
Att om en muslim skakar hand med en icke muslim( oren …koran)
Måste han rengöra/ tvätta sig( wothoe på arabiska)

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2019-08-09 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP