Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbord

varit

verkligt

levande

 

blommorna

lusten

symbolerna

 

åtrån

kärleken

traditionerna

 

urblekt

taktlöst

förlöjligat

 

saknat

förälskat

förtätande

 

sentimemtalt

oförstående

balsamerat hjärta




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-09 14:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Målande om skiften i livet: en stund glädje och njutning, i nästa försvinner allt.. Ack, ständigt denna turbulens!!!
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP