Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockton, en brinnande skymning

Försjunken i saktgående moln

sväva i djupblå stilla himmel

bland ek och havets vallmo

en lust

en tanke

i tankarna

dina läppar

dina ögon

ditt leende

fantasifylld lycka

anspråkslösa hopp

norrskenets fest i

mina skygga ögon

spelade strängar i min själ

fågelrede i nyponsnår

mina otympliga rader

brinnande skymning

en drömmares avlägsna saga

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-09 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läckert rik på laddade bilder..
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP