Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var rädd om kärleken

Vem svek?

du kan skämta om att kärleken är allt

att den är blind

...men den är skarpsyntast av allt

När besvikelsen smyger in i blicken

börjar tilliten vackla

Driften att komma ifrån den som inte visste

mer än att vara rädd om kärleken blir ett tvång

Kanske sveket är ett desperat behov av avgörande?

men...

om man har mod

att säga sanningen tid

mod att höra sanningen

Det behöver det inte alltid bli så illa

Bli inte den som sviker genom att göra någon besviken

inte heller den besvikne, som måste svika

 

Var rädd om kärleken! 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-10 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP