Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en vänn

Leker
med rakhyveln

Mot din redan

sönderskurna

Hud

så Vacker



Harmonist

Du känner inte

inte

äns att det svider

när han försöker

försöker få kontakt

han vet att det är lönlöst

men ändå

ändå så fortsätter

fortsätter

han att

gråtande röra vid dej

försöker se att hon finns där

finns där för henne

som en älv

det rinner pårlar blod

ser hon hur flickan tynar bort

och

ändå kan han inte göra något

rör hennes handled lägger om bandage

även fast att det blöder igenom

bär henne till sängen

lägger sej brevid henne

rör henne vill inte att hon ska försvinna

även om hon vill

försvinna...
försvinna





försvinna




Fri vers av MånLjusSippra
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-06-28 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MånLjusSippra