Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sten mot solen


Jag kastar sten mot solen för jag hatar den
Jag sätter knivar i fotografin
Jag går på samma gator tills dom vänder
Den här stunden är resten av mitt liv
Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans
Jag kan se mitt namn i tidningsbokstäver
Men jag kan inte tro att jag fortfarande lever




Fri vers av MånLjusSippra
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-06-30 10:27



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Starkt! Bra skrivet! Jag undrar vad som har hänt personen i texten. Var kommer hatet ifrån?
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

MånLjusSippra