Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blodet…!

 

Blodet!
Som dina händer ymnig droppar

Är mitt blod

Blodet!
Som du trampar på

Är mitt blod

Blodet!
Som du duschar med

Är mitt blod

Blodet!
Som du drycker och bjöd på

Är mitt blod

Blodet!
Som du jagar och ställer krav på

Är mitt blod

DU!
Djävla du!

DU HETER …….. !




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2019-08-13 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP