Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt sovrum!

 

Mitt sovrum!
Är
Mitt dödsrum

Mitt sovrum!
Är
Min icke existens i Sverige

Jag och jag
Och jag och jag
Och evig endast jag och jag med mig själv

Dagligen sover och dör ensam i min säng
I min dödsbo
I min dödskammaren sovrummet

Manligt smakar mitt sovrum
Manligt luktar luften i mitt sovrum
Manligröst hörs talar i mitt sovrum

GUD är en man!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-08-13 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP