Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obefogat

det var av mig obefogat

det var inte rätt

det finns så många sätt

det är inte alltid lätt

att hålla sig med kavle

när du är den svage

 

Låt gå se dig inte om

då blir du fången liksom dom

den som vill den ger dig svar

visar stjärnor som glimmar

på en vacker himmel klar

sjung och lev dig glad

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-14 11:54



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Så vacker
2019-09-14

  morgonstjärna VIP
riktigt fin
2019-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP