Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Masspanik, massångest talar…

 

Hon säger,
(Vi lever på lånade tider)

Hon gör en skapare av sig

Hon tänker,
Och har bestämt sig för,

Och straffar de inte lyder henne

Duscha, tvätta kläder, städa bajsa… etc
En gång i månad för klimatens skull

Köpa inga allas nya kläder, teknik … osv

Inte flygresa till andra länder
En kamel/åsna är hennes val

Hon vill tillbaka i tiden till stenåldern

Hon tänker ringa till en kameltaxi bolag
När hon , hennes barn bli sjuka

Hon hatar och har ingen tro på den moderna livet

Masspanik och massångest
Lider hon och de som tänker som henne av

Obotlig sjukdom … synd och tråkig tycker jag själv

Demonstrationer och oroligheter och kravställning
Skadegörelser och kalabalik skapar de

En ostabil värld skapar de

Miljö, djur, demokrati etc 
Kallar de sig

Minoriteten som med tvång vill styra hela världen

ANIT!
Jag är ANTI sådana  ideologier, religioner 

De är skapat av massångest och masspanik

Demokratin har lyckats och förrstörd Gretas liv

hon kommer att TA LIVET av SIG för klimatens skull

DUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM! och DUMHET!!!

jag kommer ALDRIG att förlåta GRETA och de som fäljer i hennes spår

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2019-08-20 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP