Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkogårdar när det skymmer

Säg har du någon gång likt mig
Suttit på muren som omgärdar kyrkogården
Medan vinterskymningen sakta sänker sig
Och känt den frid som där blir

För en fridfullare plats har jag inte funnit
Än en kyrkogård när det skymmer

Sakta jag reste mig för att gå
Lämna den stilla i sin slummer
Med en sista blick på en mossbeklädd sten
Där namnet nästan suddats ut
Lämnar jag kyrkogården där i mörkret

Minnen som suddas ut i visshet
Om att själar aldrig tar farväl




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-20 22:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text med ro och vackra fina mönster.
2019-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Det är rogivande att i tysthet tända ett ljus och tänka på en älskad och saknad person.
2019-08-21

  ULJO
Kyrkogården en plats för frid och ro. Att komma nära de som gått oss före.
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP