Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet


Ångest på äldreboendet


Tänk om någon varit där och hållit om och tröstat.

Smärta och ångest.
Ibland är den så svår att den känns i hela rummet.

Det gör så ont i mig,
det gör så ont i mig,
om dem.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-22 09:42



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Måtte man inte hamna i den situationen.
2019-08-23

    Lena Staaf VIP
Vi måste skrika om detta!!
2019-08-22

    Lena Staaf VIP
Vi måste skrika om detta!!
2019-08-22

    Lena Staaf VIP
Vi måste skrika om detta!!
2019-08-22

    Lena Staaf VIP
Vi måste skrika om detta!!
2019-08-22

  ULJO
Åldringsvårdens dilemma. Ingen bryr sig om människan
2019-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP