Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är 24 timmar av livet

Vad är 24 timmar av livet
Rutin
Glädje
Vardag
eller
Ett helt liv

När ord
slår så hårt
mot trumhinnan
att du vomerar över hela golvet

när du ser skräcken i dom ögon
du skapat till världen
när du inte kan dela den ensamhet
med den som är gjord av kärlek

att stå rak när benen vill vika
tusen tankar tränger och vill fram
stå
bara stå
om styrkan funnits genom livet
kommer den att prövas nu

kaskadspyan från inatt i p-huset
ligger kvar
när darriga ben få timmar senare
går mot röntgen
Vad är 24 timmar av livet




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-22 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP