Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig

Hårstråna på armarna reste sig,
det gick en varm känsla genom kroppen.
Jag tänkte på dig.




Fri vers av Stjärnbild
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-06-28 14:37



Bookmark and Share


  stefan.g
Skön, så enkel och skön......
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnbild

Senast publicerade
Vi 2
Tillsammans
Nätter
Dig
* Se alla