Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En eftermiddag

Kärleken kom

en eftermiddag

faktum är att

Kärleken är inte blind, men ganska närsynt

och snavar och faller och bär sej ganska klumpigt åt

och

Kärleken är ivrig varm och våt

de Säger att min kärlek är smidig

men de tycker inte jag

: klumpigare änn andras

väljer alltid fel

jag är ganska närsynt tror jag

vad är du?




Fri vers av MånLjusSippra
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-06-28 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MånLjusSippra