Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har lärt mig att lyda

Har en röst i mitt inre

Som talar till mig varje dag

 

Den påminner mig:

 

Glöm aldrig att le

Oavsett hur ont det gör

Ty tårar får bara falla

I skydd av mörkret

 

Och jag har lärt mig lyda 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-24 23:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint
2019-08-29

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om att le i dagsljus och gråta i mörker.
2019-08-26

    ej medlem längre
Säkert en klok strategi. Att berätta om sitt innersta är bäst att spara för sina allra närmaste vänner.

2019-08-25

  ULJO
Fint. Men tårar må rinna när helst de måste. Träng aldrig undan känslorna.
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP