Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnens möte med min värld

ett musikstycke

på fyra små händer och 

kattens gamla rygg




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2019-08-29 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP