Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack älskade uggleben det är tack vare dig jag inte faller ihop kram <3


Människors ord



Gott och ont omslingrade
själen för känsligt vek av växtvärk
alla missljud skära
vi måste ett pansar bära
av livets hårdhänta lek
Då allt omkastat är och overkligt
kryper vi före vi går
hjärtat tickar och slår

Vår sanning dricker vi med öppen mun
i vår ängslans stund
när vi reser oss medvetna om rötterna
går vi torrskodda om fötterna
av livets himmelsstänk





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-30 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP