Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästis skriver

Så olika

Han: Svart klädd

varmblodig

avbitna naglar

o-organiserad

full av fantasii

klumpigt rolig

kärleksfull

Hon: Motsattsen

Kallblodig

vårdade naglar

organiserad

fantasii död

vackert Smidig

ändå Bästisaaar//Davvid






Fri vers av MånLjusSippra
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-06-28 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MånLjusSippra