Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖVERGÅNGSTIDEN

Det är just den här övergångstiden

när det drar åt båda hållen

Segelbåtarna har passerat

och ingen pratar om pollen

Detta krängande, växlande läge

innan allt stabiliserats

och man skymtar en skiftning, ett avslut

när nordan intensifierats

 

Det har sjungits om rullande vemod

att det mörknar minut för minut

Det är höstmånad nu, mina vänner

Dags att inse: Vår sommar är slut

 

LARZ GUSTAFSSON 3/9 2019

 

Lär oss att så betänka vår egen förestående bortgång...




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-09-03 09:56



Bookmark and Share


  Koloristen
Applåd!
2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP