Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Perfekt av Öknens Ros


Ärlighet

Hur ärlig kan man vara
på det kan ingen svara
jag har inte hjärta
att allting berätta
det kan vålla mycket smärta




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-03 18:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att tänka på vad man säger!
2019-09-04

  Fulbergarn
nog är det så
2019-09-04

  KattenKin VIP
"Man ska inte vara så ärlig som bagaren som berättade att han spottat i degen."
2019-09-04

    Sefarge VIP
Att visa hänsyn
Också en form
Av ärlighet?
Och en vit
lögn?

2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP