Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRUTET MOD

När ditt mot är brutet

När din själ är knäckt

När du vill till slutet

allra helst direkt

Du ser ingen utväg

Hoppet är passé

Det kan verka märkligt

Jag orkar inte be

 

LARZ GUSTAFSSON 4/9 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-09-04 10:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som ger utrymme för läsarens tankar om varför "Jag inte orkar be"
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP