Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista

När jag håller andan
Sluter ögonen
Och följer hur alla förhoppningar
Rasar som krossade spegelbitar
Inuti neråt
i mina lungors bottenlöshet

När jag håller andan
Sluter ögonen
Knyter handen
Och känner hur all värdighet
Rinner som smältande vax
Ur mina sprickor
Ut på offentlighetens hårdhet

När jag håller andan
Sluter ögonen
Knyter handen
Blir osynlig
Och känner hur kroppens skydd
Rycks bort av oförlåtande kråkor
Bit efter trasig bit
Tills jag är naken

Jag har förlorat mig




Övriga genrer av charlieB
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-05 09:16



Bookmark and Share


  filosofian
oj vad stark. bra jobbat!
2019-09-05
  > Nästa text
< Föregående

charlieB