Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnet

Du bor precis innanför mina ögonlock
Med all din mjukhet och lycka
Din röst i varje hjärtslag

Du är ständigt här
Ditt öde är det där gummibandet som
Snärjer mig
Och mäter upp min livsrymd

Din glädje är hemliga lyckobloss
På min inre himmel
Och din motgång
osynliga spikar i mitt kött




Fri vers av charlieB
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-10-03 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlieB