Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös

vaknar på småtimmarna
kallsvettig
magen är en skallerorm

rummet krymper
förtvivlad
vad ska det bli av mig

solen går äntligen upp
lycka
jag har överlevt en natt till




Fri vers av FredrikG
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-08-29 21:24



Bookmark and Share


  aftermath
hoppas du kan få hjälp mot detta!
bra beskrivet.
2006-08-29

    mellanmål
Jag hoppas detta är fiktion och inget du känner på riktigt. Väl beskrivet iaf.

Mm
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

FredrikG