Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de

Ängeln sover på de vita fluffiga molnen, som så tidigare änglabarn

sprungit med sina arma nakna baran fötter, fötterna som tidigt på våren

härdats av sten o grus......




Fri vers av MånLjusSippra
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-06-28 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MånLjusSippra