Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mystiska ljuset

Jag ser ett ljus fladdra framför mig
skyndar mig för att hinna ikapp
när jag går runt gathörnet så viker ljuset också av
plötsligt slår det mig att det inte är jag som rör mig
utan bara ljuset, jag står absolut stilla
men det känns som jag förflyttar mig
När jag vänder jag mig om
finns inget ljus, nu kan jag röra på mig.
När jag vänder mig om mot ljuset och står stilla
känns det som jag förflyttar mig







Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-06 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske Någon säger hej till Dig?
2019-09-06

  KattenKin VIP
Spännande ljus, man verkar bli ett ljushuvud utav det. ;)
2019-09-06

  Öknens Ros VIP
Ibland händer märkliga saker.
2019-09-06

    Sefarge VIP
Kanske något
Ljushuvud som
Vill dig väl?
;)
2019-09-06

  ULJO
Många pratar om det där ljuset. Jag har aldrig sett det. Men du kanske blir uppsökt nu.
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP