Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt månen


Jag kysser din mun - dina ögon slår ut i blom
Jag kysser dina bröst - du strålar utav glädje
Du viskar mitt namn - himmelriket är nära
Du kysser mina ögon - jag kan åter igen se
Vi älskar varandra länge - ömhet och extas
I en härlig kåtchock simmar vi runt månen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2019-09-07 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP