Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig återvändo

I skuggan söker jag min själ
jagar från ljus till mörker
det för mig till skuggornas dal
där härskar mörka män med dunkelt förflutet
skrämmer mig

Jag skyndar vidare
i nästa dal är ljusare
män och kvinnor i vitt dansar
min skugga är nästan inte synlig
dom sjunger en sång, den handlar om mig

Där vill jag stanna och lyssna
men dom samlas runt mig
lyfter mig bort
sjunger en sång om evig återvändo
för mig tillbaka till skuggornas dal




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-08 11:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Dramatiskt och intressant.
2019-09-09

  Öknens Ros VIP
Som en dröm där slutet inte är slut, utan evigt sökande.
2019-09-08

  Roger VIP
Märklig känsla, först skrattade jag till av den snygga vändningen, sen fastnar skrattet i halsen. Bra skaldat!
2019-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP