Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets krassa sanning

Att fånga dagen
Känna nuet
Smaka på stunden
Är jag

Ta en dag i taget
Är en annan sak
Om dagarna
Bara är en transport
Ett Väntrum
När övriga livet
Står still

Metaforer
Lätt att säga
Ingjuter oftast
Inte ett skit

Andras liv
Kan inte
Ska inte
Stanna
Deras hjul
Snurrar lika fort

Mitt spann likt katten
Vid andras tragedier
När omtanken tystnat

De e livet
Du kan inte åka
någon annans tåg
Du kan inte ens åka
Dina barns
Tåg
Möjligtvis tåg
Men inte vagn

Livets krassa sanning
Älska dig själv
Var vän med dig själv
Ty ensam
Vandrar du här




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-08 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP