Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ansvar

Livet börjar idag

ett skott i luften

svar som ett eko från öster

ögonen strålande 

kära fågel

Songbird

trotsar ett öde

för att förverkliga en dröm

eller vice versa.

 

Sorglös och glad

så kommer tillvarons bördor 

Ansvar.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-08 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP