Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Sagt och gjort av Lottie Ålhed


Ett förfluget ord

Ett förfluget ord
kan vara nog
man om viljan finns
och man det fina minns
kan det bli bra
men man måste viljan ha




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-09 09:38



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att vakta sin tunga
Att hellre sjunga
Det gör människan glad
Faktiskt varje da'




2019-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP