Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Land av Grävling


Efter döden

Efter döden kommer ett nytt språk
förtal, förhärligande, saknad, befrielse
tills ingen mins dig mer




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-09 10:02



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja, det finns en risk att allt förvrängs, att det mänskliga trängs ut när livet är slut.
2019-09-09

    ej medlem längre
Allt blir rent och kan börja om?
2019-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Det finns mycket som sägs om de döda som aldrig sagts medan dom levde!
2019-09-09

  Öknens Ros VIP
"Man ska inte tala illa om de döda" Men det finns undantag t ex Adolf Hitler och andra tyranner.
2019-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP