Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överväg - Aforism

 

Jag vägrar väga andras vägar
Det är av yttersta vikt
Att man vågar avvika

 

 




Övriga genrer (Aforism) av KattenKin VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-09-09 15:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att våga vara annorlunda kan vara svårt
livet kan ibland bli hårt
Men det kan det vara värt
om man håller livet kärt

2019-09-10

    Jane S VIP
Har du fått aforismfnatt?:-D
2019-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att välja de vägar man vill gå.

2019-09-09

  Gunnar Hilén VIP
Ja. Att försöka ändå vara sig själv.
2019-09-09

  Respons VIP
Viktig text om vikten, vägen och av avvikande vikt.
2019-09-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP