Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla uppkäftiga näbbgäddor kan ju käfta emot. Det spelar ingen roll. Vad jag har skrivit gäller för mig.


TALA OM FÖR MIG VARFÖR JAG INTE GILLAR MÅNDAGAR

Förr har de aldrig varit ett problem

Men denna måndag var verkligen extrem

Jag vill inte ha den i repris

Den har bara varit kaos och kris

Min bedömning är väl subjektiv

men den utgår faktiskt från MITT liv

 

LARZ GUSTAFSSON 9/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-09-09 19:34



Bookmark and Share


  Koloristen
Jag får även jag subjektivt säga att jag delar denna uppfattning.
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP