Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Måttfull aforism av KattenKim


Lugn och ro

Om man vill ha ett liv i lugn och ro
låt det mesta bero




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-10 09:05



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bara man aktar sig för likgiltigheten. Tack igen för att du nämner mina texter! :)
2019-09-10

  Öknens Ros VIP
Bra råd, man måste inte hela tide vara aktiv.
2019-09-10

  ULJO
Sunt resonerat
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP