Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Överväg Aforism an KattenKin


Annorlunda

Att våga vara annorlunda är svårt
livet kan bli hårt
men det kan det vara värt
om man håller livet kärt




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-10 09:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
...skulle jag tro, utöver uppröra, trösta, ställa på kant, komma med frågor, och kanske ett o annat svar.
2019-09-10

  KattenKin VIP
Glad att jag kunnat inspirera, det är en av de saker vi vill med vårt skrivande. :)
2019-09-10

  Öknens Ros VIP
Att skilja sig från mängden sticker alltid ut.
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP