Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Orimligt av KattenKin


Att stå ut

Allt har ett slut
det gäller bara att stå ut




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-10 15:05



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Precis. Tack igen, gulligt av dig! Och dina rader är kloka, sånt man bör minnas ibland, när det känns tungt.
2019-09-10

  ULJO
Inte cirkeln
2019-09-10

  Kaptenlöjtnant
Onekligen
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP