Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar 1984


En människas livs-tid

Jag satt en gång och var ledsen och trött
Tänkte tiden står ju still, inget händer
Nu tänker jag tillbaka och nu vet jag,
att ögonblicken försvinner
Ögonblicken blir till år och nästan allt förändras
Det är knappt vi förstår vart åren gått
Vad kort ett liv är ,rätt om jag blir hundra




Fri vers av Kerstin Axelsson
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-10 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kerstin Axelsson