Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam brand, ensam glöd


Vi nämner det aldrig om dagen,

det vi gör i min dröm om natten.




Fri vers av Veronika Henriksson
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-06-29 04:41



Bookmark and Share


  Madjori
Så sant....så sant.... så kan det vara...
Gillar...starkt...det här som du skriver..
Hälsn. Madjori
2006-07-03

    ej medlem längre
..så mycket substans på så få ord....perfekt!
2006-06-30

  Jessica Ebbesson
En skön kortis!
2006-06-29

  Björn Donobauer
Perfekt..!
stum av beundran.. verkligen en magnifik litenhet!
2006-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Henriksson