Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden, den som är kvar.



Jag ber om att få vara
så klar
att tanken inte längre
känns

och orden som är kvar
fyller rummet med auran av ljus

ber
om att få vara så hel
så du aldrig mer
finner dig själv
i en fråga efter
kärleken

och glädjen
den som är kvar
blommar ut i oändligheten

jag ber om att få dö
så klar
så att du aldrig hittar
dig själv
i ett svar från mörkret

ber om att få vara så hel
i det ögonblicket
som reser sig mot
himlen

att du alltid vet
dig själv
så älskad

och tiden
den som är kvar
upplever sig själv

genom evigheten.
















Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-11 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP