Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlet ökar med fler frågor

Lyssnat på livsöden
Bortom all fantasi
Jag kan uppbringa

Tvivlet
Ökar
Frågar
Fler

Är vi som släppta får
Där livet ger
Tar
Utan värdering

Får vi sanningen
Efter vi vandrat klart
Vad ger den oss då
Vad ger det oss att
Vandra i sorg med frågor
Finns det en sanning

Är det vår svaghet
Som behöver en mening
Hur livets flöde fördelas
När livet stannar
För dom
Där livet är en självklarhet




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2019-09-14 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP